CCE Sant Lluís. Guanyar, guanyar i guanyar!!

19 febrero 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Mahón
Guanyar, guanyar i guanyar!!

Guanyar, guanyar i guanyar!!

No hi ha res millor que sumar una victòria per curar tots els mals en el món de l’esport i mes encara si ho fas davant d’un rival que aspira a estar a la part alta de la taula a final de temporada.

Amb aquesta intenció arriba l’equip de Jose Angel Moyano al partit de demà dissabte al Municipal de Ses Canaletes a les 18:00 h. Al davant estarà la UD Mahón, un dels favorits a tot a principi de temporada i que a poc a poc esta escalant posicions en la taula classificatòria.

Els unionistes, amb un equip ple d’individualitats, ja van ser rival dels nostres a la Copa, però no van poder accedir a la ronda eliminatòria després de no ocupar les dues primeres posicions que donaven accés a això. L’empat inextremis aconseguit pels nostres en el partit celebrat en el feu lluisser li va servir al CCE per creure en les seves possibilitats d’arribar a les tan desitjades semifinals.

Per a aquesta ocasió, els equips arriben en dinàmiques diferents, però els nostres tenen una ratxa diferent de la de el partit coper que, si s’escau volen donar la volta per recuperar al CCE que tan bon paper va tornar a fer en el torneig del ko.

Amb la derrota de l’últim partit a Los Pinos, els pupils del tècnic basc malgrat tot van recuperar la intensitat necessària per afrontar aquest tipus de partits i tard o prest acabaran recollint el fruit de la llavor sembrada en els seus últims partits. Per a això hauran de millorar en la zona defensiva per evitar que el seu rival es posi per davant i aprofitar les ocasions de què disposin, una de les lacres de l’equip lluisser en les ultimes dates.

La trobada, serà dirigit pel col·legiat Pedro Manzano, i els nostres arriben amb la intenció de tornar a ser el CCE que van ser en temps no tan llunyans.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com