CCE Sant Lluís.Tot apunt per una nova jornada

19 febrero 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Mahón
Tot apunt per una nova jornada

Tot apunt per una nova jornada

Tot està preparat ja per a un nou cap de setmana de futbol en què els nostres equips estan en la fase final de la primera volta de les seves respectives lligues. Fins a deu partits seran els que tindran representació lluissera i a tots ells arriben els nostres jugadors amb una bona setmana d’entrenaments i aprenentatge que han de posar en pràctica en les trobades oficials.

El Poliesportiu de Ses Canaletes viurà aquest dissabte les trobades del Torneig de Futbol 5 a la que, en aquesta ocasió, seran els jugadors nascuts al 2010 els que hauran d’estar puntuals a la seva cita amb la pilota. De nou, amb àmplia presència de les grades, els més petits de la nostra secció de futbol, ​​tornaran a “enfrontar-se” al seu rival per demostrar els seus avanços des que van iniciar la temporada, el CE Alaior serà l’adversari del nostre equip C a les 11 : 00 h.

En l’Estadi Mahones donarà cominenzo a les 09:30 h. la vuitena jornada de categoria aleví, sent l’equip A de Cecilio Morente el rival de l’equip blaugrana. Després de la primera i contundent victòria dels lluissers en la passada jornada, el seguir amb la bona feina feta i tornar a realitzar-lo amb la intensitat necessària és la clau per als avenços d’aquest grup de jugadors als quals la ultima victòria els va venir molt bé per reforçar la seva moral. Els maonesos, actual tercer classificat, vénen de vèncer a Ferreries a un dels seus rivals directes demostrant ser un dels equips amb mes mordent en atac de la categoria, aqui aquesta la clau del partit per als nostres, ser aplicats en defensa i allunyar al rival ho màxim possible de l’àrea.

La primera trobada de dissabte a l’annex de ses Canaletes serà el que disputés el Benjamí A davant la UD Seislan, l’horari fixat les 10:00 h. , Obligués a estar despert als dos equips si volen començar amb bon peu al matí i iniciar el partit amb tots els sentits sobre el camp. Els unionistes, són els actuals cuers de la taula i van caure derrotats per la mínima en el seu últim partit com a locals. Els de Toyo Sastre han d’afrontar el matx com si d’un rival de superior categoria es tratatase i no menysprear en cap moment el treball del seu rival que en qualsevol moment pot despertar. La victòria, en cas de caure de costat local, pot fer pujar als nostres a les posicions nobles de la taula però per a això primer han de saber que la UD Seislan els visita amb la intenció de portar-se els tres punts i donar la sorpresa. Futbol 6

Trenta minuts més tard d’iniciar-se la trobada del Benjamí A, viurà al Municipal de Sant Lluís el partit corresponent a la vuitena jornada de Lliga Infantil 2a. Regional, entre el equpo A de Ses Canaletes i Penya Esportiva Ciutadella A. Els locals, necessiten sumar de tres en tres per no despenjar-se de la part alta i ser un dels equips que barallin pel títol, mes si cap després de sumar tan només un punt en la trobada anterior. Punt positiu, després de jugar tota la segona part amb un jugador menys i en què tot l’equip va fer un pas endavant per superar aquesta adversitat. Aquesta setmana tenen davant al Penya Ciutadella Esportiva A, setè classificat i que estrena el seu caseller de victòries la setmana anterior en el derbi de Son Marçal davant l’equip B del seu Club.

A la mateixa hora que l’equip Infantil A però en el seu cas en l’Annex de Sant Bartomeu, serà el torn per al Benjamin C que s’enfrontés a l’equip blaugrana, que ocupa la tercera posició i que porta tres setmanes consecutives sense perdre. Els de Pedro Palliser per la seva banda, vénen de frenar en sec la seva progressió després de caure com a local davant el CD Menorca, una trobada ja esborrat de la ment dels nois amb la intenció de posar el seu objectiu en el rival d’aquesta setmana. Per a això van treballar en els entrenaments que van ser una bona manera d’oblidar el ko de l’última jornada.

A prop de Sant Bartomeu, a Son Marçal de Ciutadella, l’Infantil B de Krankel vol seguir ocupant la part alta de la taula tot i frenar la seva ratxa de davant el fins a la data líder, el Penya Orient després d’empatar a zero gols a Ses Canaletes . Els luissers tindran davant a l’últim classificat del seu grup, amb un sol punt, però els blaus han donar-ho tot per superar un rival que un dia o altre acabés per sumar els tres punts. Han d’evitar els nostres sorpreses i centrar-se en la trobada sense oblidar que encara tenen un marge de millora sempre que estiguin al nivell que d’ells s’espera.

A la mateixa hora, 11:30 h. però en l’Annex de ses Canaletes, l’equip Aleví B té una nova oportunitat de seguir comandant la taula del seu grup 2ª Regional. Per a això haurà de vèncer al Penya Ciutadella Esportiva A, tercer classificat i que pot retallar distàncies amb els nostres en cas de vèncer en la seva visita a Sant Lluís. Els de Berlinghieri acumulen cinc victòries seguides i no volen deixar de sumar davant un rival que sense cap dubte posarà les coses difícils als nostres. L’objectiu de fer el joc que és habitual en ells és la part fonamental que han de dur a terme els pupils del tècnic català per després en funció del treball defensiu realitzat i la punteria de cara a gol, sumar els tres punts.

Ja per al diumenge queden altres tres trobades per als representants del CCE Sant Lluís. Els més matiners serà el Benjamin B que visités al Municipal de Sant Antoni de Ciutadella per enfrontar-se al Dosa CF. Els de Lluís Muñoz vénen de vèncer en el seu últim partit, un partit en el qual van saber sobreposar-se a l’avantatge rival en el primer temps per acabar donant la volta al partit i sumar un important triomf. Els ciutadellencs per la seva banda, arriben al partit després de quatre partits sense sumar de tres en tres, encara que l’empat obtingut en la seva última jornada els permet estar sol un punt per davant dels nostres.

També a la capital de ponent, però en el seu cas a Son Marçal, és el desplaçament per a l’equip Aleví C que haurà de doblegar el Penya Orient C per superar un rival que acumula tres victòries en els seus últims quatre partits. Els d’Albert Pons necessiten realitzar un partit de deu per tornar a ser l’equip que van ser en anterior dates i d’aquesta manera recuperar la moral perduda en els últims partits.

Ja per acabar, a Maó, l’equip cadet de Micky Gomila visités Bintaufa per enfrontar a l’equip local. Els luissers que van realitzar un partit descomunal en la seva última data esperen tornar a casa amb els tres punts tot i que davant tindran un rival del seu mateix nivell que té la mateixa intenció que ells. S’espera un partit amb magnificència on l’equip que sigui capaç d’aprofitar els errors del rival o els seus encerts s’acabara portant la trobada que es disputara a les 11:30 h.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com