Cort ret homenatge a l’Espanya Hoquei Club, campió de lliga Elit masculina

1 junio 2016 | Por Redacción | Categoria: Hockey, Otros Deportes
Foto hoquei Espanya

Foto hoquei Espanya

José Hila: “És un orgull per a aquest Ajuntament i per a tot Palma recollir els fruits de l’esforç i del treball d’un club que manté els valors esportius dins els seus pilars fonamentals, mantenint motivades totes les categories i donant suport a l’impuls de l’esport femení”

 Els 45 anys d’història de l’Espanya Hoquei Club el consoliden com un dels clubs esportius més antics de Palma

 Palma, 1 de juny de 2016.- El batle de Palma, José Hila, i membres del consistori han retut avui al saló de plens un homenatge a l’Espanya Hoquei Club, que es va proclamar campió de lliga Elit masculina a la final disputada al pavelló municipal Joan Seguí el passat 21 de maig.

El batle ha donat l’enhorabona, en nom de tota la ciutat i ha destacat que “és un orgull per a aquest Ajuntament i per a tot Palma recollir els fruits de l’esforç i del treball d’un club que manté els valors esportius dins els seus pilars fonamentals, mantenint motivades totes les categories i donant suport a l’impuls de l’esport femení”.

 També han intervingut el president de l’Espanya Hoquei Club, Mateo Martorell, i el vicepresident del club, Fernando Serrano. Martorell ha agraït a l’Ajuntament l’homenatge al club i la implicació municipal amb l’hoquei i ha afirmat que “gràcies a l’Ajuntament tenim la pista de Son Rapinya i la plaça dels Patins”. Per la seva part, Serrano s’ha referit al club com a “una gran família, de la qual estam molt orgullosos”.

A l’acte, on han estat presents els esportistes, hi han assistit la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el regidor del grup municipal del PP, Javier Bonet, i el president de la Federació de Patinatge de les Illes Balears, Sebastián Rico.

L’Espanya Hoquei Club compta amb un brillant palmarès esportiu: set vegades campions d’Espanya i dues copes del Rei a la lliga Elit, campió de lliga Or de l’equip filial i ascens a la lliga Or de l’equip femení. A les categories base, 5 vegades campions d’Espanya júnior, dues vegades campions d’Espanya  juvenil, 3 vegades campions d’Espanya infantil i 1 vegada campions d’Espanya aleví.

Aquest club, que s’ha consolidat com un dels més antics de Palma, amb 45 anys de trajectòria, és un exemple de dedicació i d’impuls de l’esport base. El seu president, Mateo Martorell, va rebre el prestigiós premi Cornelius Attticus el 2014 per la seva tasca en la formació i dedicació cap a l’esport base. En aquest sentit, Hila s’ha sumat “al reconeixement a un gran club, història, present i futur de l’esport a Palma”.

 

Homenatge Espanya Hoquei Club

Homenatge Espanya Hoquei Club

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com