Gustavo Siviero, nou entrenador del Lleida Esportiu

14 julio 2016 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
GUSTAVO SIVIERO

GUSTAVO SIVIERO

El Lleida Esportiu ha arribat a un acord amb Gustavo Siviero perquè sigui l’entrenador del primer equip blau. El tècnic, de 46 anys, i natural de Laguna Paiva (Santa Fe, Argentina), ha signat amb el conjunt de la Terra Ferma per una temporada, la 2016/17, amb opció a consensuar per les dues parts d’una altra, la 2017/18, i estarà acompanyat a la banqueta per Horacio Melgarejo com a segon entrenador, i Daniel Tremonti com a preparador físic.

Experiència a Segona A i Segona B

Com a tècnic, Gustavo Siviero compta amb experiència a Segona Divisió A, on va dirigir el Real Murcia CF, i també a Segona Divisió B, categoria en què ha entrenat en dues etapes diferents el CD Atlètic Balears, a qui va portar a disputar un play-off d’ascens. Anteriorment, també va exercir de segon entrenador del Parma FC italià, i va estar a les categories inferiors del RCD Mallorca, fins arribar al Juvenil A.

Una Supercopa d’Espanya i competicions europees com a jugador

Com a jugador, actuant de central, Siviero va tenir una dilatada trajectòria, destacant el seu pas pel RCD Mallorca, amb qui va guanyar una Supercopa d’Espanya i va disputar la Copa de la UEFA i la Recopa d’Europa, a més d’una fase prèvia de la Champions League. Així mateix, en el seu palmarès també compta amb una Copa Conmebol, aconseguida amb el Lanús, i a més, també fou futbolista de l’Albacete Balompié, l’América de Cali, el San Lorenzo de Almagro, el Newell’s Old Boys i el Club Atlético Colón, equip on va viure el seu debut i va penjar les botes.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com