La Fundación de la FFIB ayuda el Fútbol de los discapacitados

14 noviembre 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala
.

.

La darrera reunió de la Fundació del Futbol de la FFIB va acordar -entre altres qüestions- subvencionar una part dels pagaments als àrbitres de les competicions de Futbol Sala organitzades per la Federació Balear d’Esports per a persones amb Discapacitat.

També s’ha acordat tramitar un conveni amb l’IBSALUD (en el seu programa Padi) perquè els joves futbolistes puguin tenir una revisió dental gratuïta.
La Fundació del Futbol, que presideix Miquel Bestard, du endavant iniciatives solidàries amb l’objectiu de implicar la Federació dins la societat de les Illes Balears. Fa poc, la Fundació va participar en la publicació d’un Calendari del 2017 per ajudar a una iniciativa solidària del Sindicat Unificat de Policia.
En aquests moments està tramitant donar suport a la publicació d’un llibre sobre la història del Futbol a les Illes Balears.

FFIB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com