C.C.E. Sant LluisDebut con victoria de los de Noval

9 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Juvenil
.

.

No hi ha millor manera de començar una competicio i l’any 2017 que amb una victòria, mes si cap, quan aquesta es produeix de forma còmoda i holgada.

L’equip de Elias Noval es va tornar de Son Marçal amb els tres punts després de derrotar el Penya Ciutadella Esportiva B per un clar 1-5, però no va ser fins a l’inici del segon temps quan els lluissers van posar la directa i van deixar sentenciat el partit.

La primera part va ser de clar domini visitant, encara que la falta de punteria davant de la meta defensada per Arguimbau el privava de posar-se per davant en el marcador. Als 26 minuts, Eric aconseguia el que tant estaven buscant els seus, avançar-se al marcador abans del descans i posar el partit de cara de manera momentània. Amb un resultat just encara que curt, els nostres van fallar fins a tres ocasions clares per ampliar el marcador, es pas per vestuaris on el cos tècnic lluisser va demanar un plus més als seus per evitar que els de Javier Ogazón es posessin en el partit i portaran el trobada al seu terreny.

A la perfecció ho van entendre els de Elias Noval que res més començar i amn només 15 minuts van tancar el partit amb tres gols mes que deixaven al seu oponent en la lona i s’acostava els tres punts a Ses Canaletes. El tècnic asturià va començar a donar entrada a jugadors de refresc per intentar mantenir el nivell d’intensitat que havien aconseguit en el segon temps els seus, però de nou Eric al 69 fagué al cinquè per als seus.

Els 20 minuts restants només van servir perquè els de Ogazón maquillessin el marcador amb el gol de Fedelich al 82 que posava el definitiu 1-5. La propera setmana, els de Noval tenen davant seu dos partits clau per donar el pas definitiu per ficar-se a la zona de privilegi, primer el CF Sporting de Maó, dissabte 17:00 hores a Ses Canaletes, i posteriorment el dimarts 17 de gener a les 17:00 hores s’enfrontaran a l’At. Villacarlos B en partit endarrerit de la primera jornada, també amb el feu lluiser com amfitrió.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com