LLIGA CADETES MENORCA (2a REGIONAL) Jornada 11 – Dosa CF – CE Ferreries

11 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

.

Hoy se han efrentado en el municipal de Sant Antoni  de Ciutadella los equipos del Dosa CF y el CE Ferreries con victoria local por 1-0. Este partido ha resultado infructuoso para el CE Ferreries ya que que el Dosa CF, ha sabido contrarestar su salida del balón y ha puesto especial atención sobre los jugadores encargados de generar peligro a los locales sometiéndolos a férreos marcajes. El partido no ha tenido un dominador claro aunque, el Dosa CF, ha dispuesto de diversas ocasiones para marcar en la primera parte llegando a estrellar un balón al travesaño pero no ha conseguido el gol llegando al descanso con el resultado inicial de 0-0. En la segunda parte, el mayor poderío físico y una mayor presión han conseguido que los locales se asentaran definitivamente en el partido y el CE Ferreries se ha visto sometido a las acometidas del rival, los cuales se han aprovechando diversos balones en profundidad llegando con serio peligro a la portería visitante hasta que, en el minuto 77 Flavio Garcia ha marcado el tanto que serviría para ganar el partido aunque, en los últimos 10 minutos del partido, ha sido cuando el CE Ferreries ha dispuesto de algunas ocasiones para marcar pero que no han sabido materializar.

CATALAN

Avui s’han efrentat al municipal de Sant Antoni de Ciutadella els equips del Dosa CF i el CE Ferreries amb victòria local per 1-0. Aquest partit ha resultat infructuós pel CE Ferreries ja que que el Dosa CF, ha sabut contrarestar la seva sortida de la pilota i ha posat especial atenció sobre els jugadors encarregats de generar perill als locals sotmetent-los a ferris marcatges. El partit no ha tingut un dominador clar encara que, el Dosa CF, ha disposat de diverses ocasions per marcar a la primera part arribant a estavellar una pilota al travesser però no ha aconseguit el gol arribant al descans amb el resultat inicial de 0-0. A la segona part, el major poder físic i una major pressió han aconseguit que els locals s’assentessin definitivament en el partit i el CE Ferreries s’ha vist sotmès a les escomeses del rival, els quals han aprofitant diverses pilotes en profunditat arribant amb seriós perill a la porteria visitant fins que, al minut 77 en Flavio Garcia ha marcat el gol que va serviria per guanyar el partit tot i que, en els últims 10 minuts del partit, ha estat quan el CE Ferreries ha disposat d’algunes ocasions per marcar però que no han sabut materialitzar .