IIª Div B : Victoria del CF. BADALONA (3) frente al ATCO BALEARES (1)

12 marzo 2017 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Con esta derrota ya se han cerrado todas las ilusiones, todas las esperanzas de poder jugar la liguilla de ascenso. Suponemos que ya Christian no seguirá con un sueño imposible. Foto GuillemSport para At.Baleares. Zieg nos invite a soñar

Con esta derrota ya se han cerrado todas las ilusiones, todas las esperanzas de poder jugar la liguilla de ascenso. Suponemos que ya Christian Ziegue no seguirá haciendo creer en un sueño imposible de lograresta temporad. Foto GuillemSanchez para At.Baleares.

Fitxa tècnica.

CF Badalona 1. Morales, 2. Iván Guzmán (58’ 14. Musa), 3. Fran Grima ©, 4. Aleix Coch, 5. Moyano, 6. Sergio Maestre, 7. Moha (77’ 18. Bruno Vinicius), 8. Indiano, 9. Gerardo Oliva, 10. Sandro (71’ Toni Lao) i 11. Víctor.

Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. Joan Vich, 3. Vallori, 4. Manu, 5. David Prieto (74’ 16. Marcel), 6. Esteban ©, 7. Xisco, 8. Malik, 9. Luciano Becchio, 10. Fullana i 11. Fullana.

Gols: 1-0 min. 4 Oliva / 1-1 min. 14 Becchio / 2-1 min. 46 Víctor / 3-1 min. 78 Bruno Vinicius minut 78

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera (comitè canario)

Targetes : va amonestar amb targeta groga als locals: Sandro i Àlex Coch.Va amonestar als visitants: Esteban, Vich, Vallori, Becchio i Fullana

Incidències : Partit corresponent a la jornada 29, a l’estadi municipal de Badalona. 1.500 espectadors.

Comentario

La primera part va començar amb un gol molt matiner del Badalona, que jugava el seu cinquè partit de la temporada en el seu recentment estrenat nou municipal de Badalona. Al minut 4 una centrada de Moha la remata en l’àrea petita el golejador del Badalona, Gerard Oliva, fent la seva diana número 11 de la temporada. Lluny d’enfonsar l’equip, l’ATB ha tret coratge i personalitat i ha anat fent-se amb el domini de la pilota. Fruit d’això, al minut 14, una jugada d’estratègia ha acabat amb l’empat a un. Falta botada per Vallori des del centre del camp, pentina Malik imponent de cap des de la banda esquerra i Luciano Becchio controla al punt de penal i amb la puntera supera Morales fent l’empat al marcador. És el segon gol de l’argentí amb la camiseta balearica des que s’incorporà al mercat d’hivern. La primera part es caracteritzà per molta brega i per un partit molt controlat per part de l’ATB. En una rematada de córner amb cama esquerra, Esteban xutà alt. També el Badalona tengué la seva en una incursió de l’extrem Guzmán que acabà a les mans d’Aulèstia.

L’equip havia fet una gran primera meitat amb un rival directe en la lluita pel playoff. A la segona part, la jugada que marca el partit és el primer atac, al 46 de partit on en la banda esquerre, Sandra i Moha han una combinació per assistir Víctor a l’àrea petita que amb la puntera afusella Aulestia al pal curt.

L’ATB tendria només 4 minuts després l’empat a 2 en les botes de Xisco. Una cessió al porter Morales de la defensa, xiulada per l’àrbitre, acabaria amb la pilota al travesser de Xisco en l’àrea petita. Xisco tendria un remat de cap minuts més tard fora per poc.

En una contra, al minut 78, Oliva assistí a plaer a Bruno Vinícius per fer el 3-1 definitiu. David Prieto es va lesionar i va haver d’entrar al terreny de joc Marcel. Sense mes novatads aquabe el partit.

ATB.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com