A ras de gespa. Papa, ¿perquè t’agrada el futbol?

21 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol Base
A ras de gespa

A ras de gespa

Veient “Roda de Premsa” on es destacava la fidelitat cap a uns colors, avui en aquesta secció pensàvem comentar alguna cosa sobre la implicació, la responsabilitat, el compromís dels nostres futbolistes d’avui dia … però com diuen els professionals. “L’actualitat mana” .. i ahir ens vam despertar amb una notícia i imatges que ens t’avergonyeixes a tots.

En un partit de infantils a la nostra veïna illa de Mallorca, es va produir una batalla campal, sí, com sona, entre components dels dos equips que disputaven, o havien de disputar, el que s’ha d’entendre per un partit de futbol entre nois de 13 o 14 anys.

Es veu que tot va començar dins del terreny de joc, on els nois van deixar de banda el pilota i es “posaren” els guants de boxa, llavors va ser quan la resta de components dels equips, és a dir els pares, perquè sí, els pares formen part de l’equip, van entrar al terreny de joc per “posar pau” i desprès es va acabar d’embullar la cosa. Miri el vídeo aquí

Fa uns anys les notícies ens venian en lletra impresa i cada un “s’imaginava” els fets a la seva manera; avui en dia les imatges no tenen pedra i ens despullen a tots, pares pegant-, mares ajudant, .. a posar calma, nens / germans dels futbolistes, espantats i primers espectadors de tal espectacle.

En fi, una cosa que desgraciadament va ocórrer no molt lluny de nosaltres i que ens ha de deixar a tots els de bona voluntat amb el dubte de si anem pel bon camí en l’educació dels nostres fills. Si l’esport transmet aquests valors que tots hauríem de cultivar … aquest món no ens agrada.

Que pena, sent la solució tan fàcil, dos no es barallen si un no vol

CCE Sant Lluis

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com