Athletic Club de Montuïri 1 – UEF Santa Maria 1

5 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: 2ª Regional, Fútbol
El Revolt presentava una bona entrada, molts de santamariers vengueren a Montuïri a veure l’interessant partit a les 17h.
Encontre igualat que els gols arribaren de Barceló al principi del partit (min. 11), després d’un rebot d’una treta de banda. Els segons de la lliga hagueren de «remar» per empatar el partit. Fou a la segona part i de falta al min 63, un gol que tocà el travesser devora l’esquadra practicament imparable.
Quan el patit «era cuit» al min 88 Miralles Mas fou expulsat per doble tarjetagroga i l’Athletic es quedà sense porters «oficials» convocats. Des de la banqueta apubtaren cap a Octavi Rechach, es posà els guants de porter després d’haver-los penjat fa anys. Poc intengengué com a jugador de porteria.
Abans d’acabar el partit 1-1, un jugador visitant fou expulsat per vermella directe per agressió a Solier.
Alineació:  Miralles Mas, Martorell, Rechach, Mas, Mesquida, Solier, Servera, Barceló, Ginard, Tugores, Cerdà Cifre.

Suplents: Candela, Nicolau, Miralles Gomila, Mateu i Garcia.

Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Joan Verdera i Jaume Rigo.

Targetes grogues: Servera (19′), Ginard (35′), Miralles Mas (45′), Barceló (64′), Cerdà Cifre (67′), Miralles Mas (88′), Solier (90′).

Àrbitres: Gilabert Giron assistit per Couso Cano i Benito Cabeza.
Canvis: Garcia per Mesquida (46′), Mateu per Servera (19′), Nicolau per Ginard (77′), Miralles Gomila per Barceló (90′).

Com és molt habitual, l’Athletic es carregà de tarjetes.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com