II Trobada per els PreBenjamins

20 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol Base
Foto - Carol Herrera

Foto – Carol Herrera

Els nois de categoria Prebenjamí Futbol 6, estan d’enhorabona. Ahir es va posar en coneixement de tots els clubs de l’illa el fet que la II Trobada per zones, es durà a terme aquest proper cap de setmana a les instal·lacions de Bintaufa, a Maó.

Aquesta trobada es durà a terme entre les 10:30 i les 13:30 hores del dissabte 22 d’Abril i estant convocats tots els jugadors a les 10:00 en feu el CF Sporting de Mahón.

La responsable de la zona d’llevant, Irene Olives, al costat dels seus ajudants, a preparat diferents activitats, relacionades i no relacionades amb el futbol per gaudir d’un matí agradable.

Activitats com el Pichi, balontiro, jocs populars, partits de futbol 6 i futbol 8 i molt més perquè els nascuts el 2009 passin un matí de dissabte d’allò més entretingut.

Després de la trobada a Son Marçal del passat 18 de Març, els prebenjamins de tota l’illa tornen a reunir-se.

 

CCE. SANT LLUIS

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com