Macaret, 1.400 metres de natació entre festa

3 agosto 2017 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes
.

.

La població de Na Macaret acollirà aquest diumenge, 6 d’agost, la tercera edició de la travessa de natació que es celebra amb motiu de les festes populars i que organitzen l’ajuntament des Mercadal, l’Associació de Veïns de Macaret, Elitechip i Biosport Menorca. La cursa, que començarà a les 10.30 hores, consistirà en sortir des de la platja i donar la volta a l’illot de Ses Formigues i tornar damunt un total de 1.400 metres.

La prova estarà molt pendent de les condicions climatològiques ja que en cas de mal temps es farà un segon recorregut per dins Cala Molí on les ones no són tan pronunciades. En qualsevol cas, l’hora de trobada serà a partir de les 9.30 hores a la mateixa platja de Macaret on es podran recollir els dorsals i fer les darreres inscripcions. Amb la inscripció entra de regal una camiseta commemorativa i un gorro de natació de la marca Compressport, així com un avituallament final que inclou aigua, refrescos isotònic i fruita fresca.

L’esdeveniment ha estat presentat aquest dijous en una roda de premsa que ha tingut lloc al mateix escenari de la cursa i on hi ha intervingut la regidora d’Esports de l’ajuntament des Mercadal, Vanessa Vinent, Joan Junyent i Jesús Hernández, en representació de la Associació de Veins de Macaret, el gerent d’Elitechip, Mito Bosch i el director general de Biosport Menorca, Toni Capó.

La regidora es mostra “molt satisfeta de mantenir un any més aquesta cita a Macaret que de forma tan càlida dóna acollida als participants” i que “segueix l’esperit que impulsem des de l’ajuntament on no només animem a la gent a fer i practicar esport sinó que també ajudem a entitats a organitzar esdeveniments com aquest”.

Tant per Bosch com per Capó, “el més important que té aquesta prova és la seva gent, l’Associació es volca amb aquest esdeveniment, dóna moltes facilitats i així dona gust treballar”. Aquestes paraules fan referència a que són els propis veïns i veïnes els que s’organitzen per dotar de seguretat a la prova aportant les seves pròpies barques i caiacs.

Des de l’Associació de Veïns agraeixen les paraules però parlen de “treball conjunt pel bé de Macaret i de l’Esport” i asseguren que “tots els veïns i veïnes agafen l’esdeveniment com a seu i això fa que s’impliquin més”, una implicació que s’enorgulleixen de dir que també hi ha a altres actes com el sopar que es fa anualment i que sol superar els 400 comensals.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com