Ajudes per 77 formenterers que s’han especialitzat en la pràctica del busseig

7 septiembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes
cursos busseig

Cursos busseig

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que 77 formenterers i formentereres s’han pogut formar en el busseig recreatiu durant aquesta temporada de 2017. Ho han fet amb l’ajuda de l’acord de col·laboració, que el Consell té amb el centre de busseig Vellmarí, per subvencionar els cursos de busseig entre els residents de l’illa.

En concret 37 alumnes han fet el curs d’iniciació, amb un descompte del 50 % del preu del curs. D’altra banda, 15 alumnes han realitzat el curs junior amb un descompte del 60%. Per últim, 25 alumnes han efectuat cursos de continuació gaudint d’un descompte del 38%. En total el Consell subvenciona un màxim de 7.000€.

Amb aquesta ajuda la institució insular pretén «que els formenterers s’endinsen a conèixer els nostres fons marins i s’especialitzen en la pràctica del busseig que amb tan bones condicions es pot realitzar a la nostra illa», segons ha explicat el conseller d’Esports, Jordi Vidal. Ja fa més d’una dècada que el Consell signa aquest acord amb aquest centre de busseig i més de 700 residents s’han especialitzat en aquesta pràctica recreativa, una manera «d’educar i instruir sobre la riquesa del món submarí i la praderia de posidònia», segons ha destacat el conseller

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com