Bàsquet Manacor. Més que bàsquet La pretemporada s’accelera amb un caramull de partits

18 septiembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Basquet Manacor

                                                                     Basquet Manacor

Aquest cap de setmana els equips infantils, tant nins com nines, han jugat la copa a diferents pobles de Mallorca.

L’infantil femení Bufete Perelló va arribar a la segona eliminatòria, però va caure per 47 a 57 davant el Dakota Alcúdia. Tanmateix han disputat un bon torneig, amb detalls tècnics i tàctics que ben segur els donaran alegries durant la temporada 2017-18.

Els equips infantils masculins estan encara una mica verds i no van passar de la primera ronda. L’infantil A va caure per només 2 punts davant el Pollença després d’una bona remuntada al quart període que no va ser suficient. El millor va ser la intensitat dels darrers 10 minuts i el pitjor la manca d’encert en atac durant els primers 3 períodes. En canvi, l’alegria va ser per al júnior masculí Fontaneria Pujol que van derrotar els inquers per 2 punts. Finalment els 3 equips mini masculí van disputar un triangular a Manacor.

D’altra banda, el Bàsquet Manacor va ser present a la Fira de Setembre, on una colla nins i nines, pares i entrenadors del club van informar de l’activitat esportiva que duim a terme.

[FAG id=247005]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com