Presentació del I Torneig Internacional Ciutat de Palma de Futbol Americà

26 octubre 2017 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Americano
.

.

Divendres, 27 d’octubre, tindrà lloc al camp de futbol del Palau Municipal d’Esports Son Moix la presentació del I Torneig Internacional Ciutat de Palma de Futbol Americà, que disputaran el Mallorca Voltors CFA i el Reykjavik Einherjar aquest dissabte a les 17.30 h al mateix camp de Son Moix

A l’acte hi assistiran el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), José Maria González; el president del Mallorca Voltors CFA, Juan Antonio Pou; el coordinador del club, Juan Serrano, així com membres de la directiva i jugadors.

Dia: 27 d’octubre de 2017

Hora: 13.30 h

Lloc: Camp de futbol exterior del Palau Municipal d’Esports Son Moix (al costat del velòdrom).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com