Bàsquet Manacor. Les mini especial i preferent, liders invictes

28 noviembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Setze partits disputats pel Bàsquet Manacor aquesta setmana en les diferents categories, la majoria victòries.

El club madura i es fa gran i, el més important, a la pista de La Salle veiem bon bàsquet cada setmana, amb lluita, progressió i esportivitat.

Aquesta setmana hi ha hagut triomfs importants, com els dels tres sèniors i els tres júniors, tant els masculins com els femenins. També el cadet masculí ha iniciat la temporada d’una manera espectacular, amb 6 victòries en 6 partits, que li pràcticament li asseguren la competició al màxim nivell a la lliga especial. El cadet femení s’ha refet de la derrota de la setmana passada i ha mostrat la millor cara, lluitant i guanyant a la pista de Consell. L’infantil masculí B va véncer a Felanitx, mentre que l’A va caure derrotat davant el Sant Agustí en un encontre en què va mostrar la pitjor cara. Les infantils també van perdre a Pollença, mentre els dos minis femenins van resoldre de manera positiva davant davant el Pollença i Sa Pobla. Tant l’equip especial com el preferent es mantenen invictes i lideres les lligues respectives. Finalment el minis B i C també van imposar-se en els seus compromisos en una jornada excel·lent per als equips manacorins.

[FAG id=250082]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com