La VI Mitja Marató de Fornells obre inscripcions i tindrà lloc el proper 14 d’abril

2 diciembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Eventos, Otros Deportes
.

.

La sisena edició de la Mitja Marató de Fornells i 10KM tindrà lloc el proper dissabte 14 d’abril de 2018. La nova data ha estat confirmada pels organitzadors, Biosport Menorca i Elitechip, qui executen aquesta prova amb el suport de Base Deportes Benito i de l’Ajuntament des Mercadal.

 

Coincidint amb l’anunci de la data de la prova, aquest divendres 1 de desembre també s’han obert inscripcions per l’edició de 2018 i s’ha fet amb 48 hores de preus promocionats. Així, el preu dels 10KM és de 13 euros i el dels 21KM és de 16 euros.

 

El récord de la prova dels 21KM tant femení com masculí es va batre en la darrera edició, deixant-lo Maria Pallicer en 1:27:09 i Rafel Quintana en 1:12:27. En els 10KM, els millors registres són el de Tóful Moll, al 2015, amb 33:16, i el de Maria Pallicer, al 2016, amb 40:16.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com