La Cursa Infantil de Reis congrega 1000 participants al parc de les Estacions

5 enero 2018 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

.

Susanna Moll: La Cursa de Reis apropa l’esport a la infància i promociona els hàbits saludables entre els més petits, s’ha consolidat com una cita destacada dins les activitats de Nadal

Tots els infants han rebut una medalla “finisher” per a premiar la participació, a més d’una camiseta, un dorsal personalitzat, un berenar, fruita i aigua

 

Palma, 5 de gener de 2018.- Avui matí 1000 infants, d’entre 0 i 12 anys, han participat a la Cursa Infantil de Reis al parc de les Estacions, una prova gratuïta, no competitiva, que ha organitzat l’Institut Municipal de l’Esport (IME).  La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll ha donat el sus de sortida de la prova a les 12 h amb el tradicional tall de cinta.

 

Moll ha destacat que aquesta prova “apropa l’esport a la infància i promociona els hàbits saludables entre els més petits, la cursa de Reis s’ha consolidat com una cita destacada dins les activitats de Nadal. Així obrim el calendari esportiu de l’any amb la il·lusió d’aquest dia tan màgic”.

 

Aquesta novena edició ha tingut una gran acollida i, com a les darreres edicions, s’han cobert el 100% de les inscripcions obertes en línia. Al grup d’iniciació, de 0 a 3 anys han participat 224 infants; 253 ho han fet a la categoria de 4 a 5; 206 al grup de 6 a 7 anys, 246 al de 8 a 10 anys i 71 al de 11 a 12 anys. Així doncs, un total de 1000 infants han participat a la primera prova esportiva de l’any.

 

Els infants han gaudit d’un dia especial amb la carrera, els castells inflables i amb les diferents activitats d’animació que s’han dut a terme al parc de les Estacions. També han rebut la visita del patge reial, que els ha acompanyat durant tot l’esdeveniment i ha escoltat els seus desitjos. A les 12 hores s’ha iniciat la primera prova, amb el grup dels més petits, i l’han succeït correlativament la resta de categories per edats.

 

Els infants han recorregut diferents distàncies per l’interior del parc segons les seves categories. Els infants del grup d’iniciació, de 0 a 3 anys, han cobert una distància de 200 metres acompanyats dels seus pares, el grup de  4 i 5 anys han recorregut 400 metres, els infants de 6 i 7 anys han recorregut la distància de 600 metres, i a partir de 8 anys, infants de les categories III i IV,  han participat a la prova de 800 metres.

 

L’Ajuntament ha volgut premiar la participació dels infants, per aquest motiu tots els infants han rebut una medalla “finisher”, a més d’una camiseta amb la imatge de la cursa, un disseny de l’il·lustrador Antonio Fernández Coca, un dorsal personalitzat i una bossa amb un berenar, una botella d’aigua i dues peces de fruita.

 

A la cursa també hi han assistit els representats de les entitats i empreses patrocinadores de l’esdeveniment: BMN, patrocinador principal d’aquest esdeveniment, Escoleta Asima, El Corte Inglés, AutoVidal Fiat, Cadena Ser, Cadena Dial, Quely, Mercapalma, BOXI, Consell de Mallorca i Voluntariat Esportiu de Palma, organitzacions que donen suport a la prova.

DSC_4366

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com