Bàsquet Manacor: més que bàsquet, Mini Femení B Forn Ca’n Tòfol

16 enero 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Bàsquet Manacor: més que bàsquet

Mini Femení B Forn Ca’n Tòfol

Santanyí, 33 – Bàsquet Manacor, 35

Començament d’any amb molts de partits dels equips del Bàsquet Manacor. Destacam la victòria del mini femení B a Santanyí, en el partit més emocionant de la setmana. A falta de 25 segons el Santanyí es va posar per davant 33 a 32, però les manacorines van reaccionar amb un robatori de pilota i un triple que va significar la victòria.

 

Infantil Masculí A Restaurant Es Parc

Bàsquet Manacor, 60- La Salle, 92

Gran partit de l’infantil especial contra el líder, un equip amb un gran potencial físic i tècnic al qual va plantar cara durant els 40 minuts tot i la sortida fulgurant de La Salle al primer període. Cal destacar l’actitud de l’equip durant tota la temporada que li permet mantenir-se a la part alta de la classificació. Enhorabona.

.

.

Infantil  Masculí B Tot Motor

Ciutat De Palma, 84 Bàsquet Manacor, 47

L’equip de Palma fou superior als nostres jugadors però el nostre equip lluità de valent, mostrà unes gran ganes de competir i tingué una excel.lent actitud al llarg dels quaranta minuts.

 

Infantil Femení Bufete Perelló

Bàsquet Manacor 48- Basquet Pla 53

Partit irregular de les infantils, amb moments de gran intensitat i encert i d’altres en què van cometre errades innecessàries que impediren reduir el petit avantatge de l’equip visitant.

 

Altres resultats

Ugui B Wibo 66 Júnior Masculí B Santandreu Sureda,32

Ciutat D’inca Ristretto Café A 97- Mini Masc. A Pascual Bassa, 53

Infantil Masc. C Coansa Balear, 56 -Cide, 26

Bàsquet Pla, 63 – Mini masc. Agrupació Mútua, 68

Mini Fem. Creuers Illa Balear, 55 – S’Indioteria, 41

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com