Cultura, esport i solidaritat per commemorar el Dia de les Illes Balears

22 febrero 2018 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

.

El Consell de Formentera, a través de les àrees de Cultura i Festes, així com la d’Esports, han presentat avui els actes de celebració del Dia de les Illes Balears a Formentera conjuntament amb el director general de Relacions Institucionals i Acció Exterior del Govern de les Illes Balears, Josep Claverol.

La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha destacat que el proper dijous dia 1 de març se celebrarà la Diada de les Illes, una jornada que s’iniciarà a les 11., amb la celebració de la IV Cursa Solidària per a la Dona. A les 13.00 hores tindrà lloc l’acte institucional a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, que serà seguit d’una gran paella solidària a preus populars a favor de l’AECC a l’envelat de l’aparcament de sa Senieta. Ja pel vespre, i a partir de les 20.30 hores, la Casa del Poble de la Mola acollirà el Concert de les Illes Balears, amb l’actuació del Calipoe Trio i en Bep Marquès.

 

.

.

Tallers i Torneig de bàsquet

Les activitats del Dia de les Illes començaran del dimecres 28, amb un taller de mural sobre el menú tradicional illenc, a la Biblioteca Marià Villangómez entre les 17.30 i les 19.30. L’esport serà també protagonista, ja que entre el dimecres i el dissabte 3 de març se celebrarà el VI Torneig de Bàsquet Illes Balears Trasmapi al Poliesportiu Antoni Blanc. Aquesta competició comptarà amb participació d’equips de totes les illes.

 

Contacontes, balls tradicionals i teatre

Les activitats per celebrar el dia de les illes s’estendran al dijous 8 de març, amb el contacontes “Cuentos para valientes” que tindrà lloc a la biblioteca de Sant Ferran a les 17 hores.  Així mateix, el dissabte 10 de març al migdia, a la Plaça de la constitució, hi haurà Mostra de balls tradicionals, amb les dues colles locals i tres agrupacions de la resta de Balears, mentre que a les 20.30 hores, a la Sala de Cultura Cinema, s’escenificarà l’obra “Es Mijorals de Don Mariano” de la companyia Es Molí, acte que servirà per cloure les activitats dedicades al Dia de les Illes Balears d’aquest 2018.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com