Les “llegendes” es tornan a calçar les botes

26 febrero 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Veteranos

llegendes
.
.

El partit que va enfrontar a les “llegendes” del CCE Sant Lluís i de l’a UD Mahón d’ahir divendres, disputat en el Municipal de Ses Canaletes, a complit amb el seu objectiu, recordar temps passats i de pas tornar a calçar-se unes botes de futbol per passar una estona divertida. El partit es va disputar amb intensitat, però sobretot amb un somriure en el rostre dels jugadors, entre els quals hi havia noms propis molt coneguts.

En el conjunt blau es va poder veure a Javi Fluxá, Benito Sintes, Luis Parra, Eugenio Moreno, Tobal Bosch entre altres que van recordar les seves carreres i gols en el municipal lluisser. La trobada va finalitzar amb victòria per als nostres per 6-1, encara que el resultat era igual. L’important era recordar els temps en què la forma física era altra i el ritme de joc també.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com