Quatre esdeveniments esportius de Palmadona donen llum a l’esport femení

8 marzo 2018 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Penjada bandera Palmadona

Penjada bandera Palmadona

30 esportistes de Cycling Between Ladies i Princesas del Asfalto han reivindicat visibilitat amb un recorregut molt aplaudit fins a Cort

 Handbol i  Natació Artística es sumen per primera vegada al programa que ja celebra la segona edició de Voleibol i Piragüisme

Susanna Moll: “Donam passes per a la igualtat, però encara queda molt de camí per recórrer i a l’esport molt de reptes per superar

 Palma, 8 de març de 2018.-La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha presentat avui a Cort els quatre esdeveniments esportius que s’emmarquen dins el programa Palmadona de dona i Esports que impulsa l’Institut Municipal de l’Esport durant el mes de març.

A l’acte, hi han assistit també el director General d’Esports, Sergio Rodríguez; el gerent de la Federació Balear de Piragüisme, Xavier Marroig; el president de la Federació Balear d’Handbol, Raül Fullana, el vicepresident de la Federació Balear de Natació, Luis Martín; el president del Club Voleibol CIDE, Toni Figuera, 30 esportistes, que han participat a la comitiva des de Son Moix, així com representants dels patrocinadors,  i entitats col·laboradores.

Moll ha animat a la ciutadania a assistir a aquests esdeveniments gratuïts i a “consumir esport femení”, la regidora també ha destacat que “cada vegada més sentim l’emoció de veure jugar i competir les veïnes campiones i així assegurar el desenvolupament de la dona al món de l’esport. Donam passes per a la igualtat, però encara queda molt de camí per recórrer i a l’esport molt de reptes per superar”

 

Cort arribada

Cort arribada

Les competicions arrencaran aquest dissabte a les 10 h al parc de la Mar amb el II Trofeu Palmadona de Piragüisme Femení i s’espera la participació d’unes 200 palistes, segons ha informat Xavier Marroig. Aquest esdeveniment pretén recolzar i visibilitzar les categories femenines d’aquest esport, mostrant una vegada més el talent de les palistes de Balears .

S’incorpora per primera vegada al programa el I Trofeu Palmadona d’Handbol Femení, que comptarà amb la presència de la jugadora internacional de la Selecció Espanyola, Jessica Alonso, medalla de bronze als JJOO de Londres.  En aquest primer trofeu, que tindrà lloc el pròxim 17 de març al Poliesportiu Municipal Rudy Fernández, hi participaran els clubs de Santa Maria, Handbol Son Rapinya, Handbol Secar de la Real, Mata de Jonc i Handbol Club Marratxí, amb una previsió de 140 participants de totes les categories d’handbol femení.

També com a novetat, s’integra la I Jornada Palmadona de Natació Artística, un esdeveniment organitzat conjuntament amb la Federació Balear de Natació, pretenem  posar en valor l’important paper de la dona en aquest esport que tantes campiones ens ha proporcionat i proporciona en qualsevol de les seves disciplines. En aquesta ocasió s’ha triat un esdeveniment participatiu dedicat a la natació artística amb un programa variat que inclou: una jornada de portes obertes amb un taller gratuït d’iniciació i dues exhibicions d’escoletes, clubs i del Grup de Tecnificació Balear.

 

presentació esdeveniments esportius Palmadona

Presentació esdeveniments esportius Palmadona

Amb la II Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení l’IME tanca la tercera edició del programa Palmadona, que començà el passat 3 de març i que ha programat un total de 13 esdeveniments i actes dedicats a la dona i l’esport.  Capitanejat pel Club JS Hotels CIUTAT CIDE, aquest esdeveniment tornarà a congregar més de 200 esportistes de les categories femenines infantil, cadet i juvenil dels millors clubs de la nostra comunitat, en diverses jornades que tindran lloc els dies 30 i 31 de març al Poliesportiu Municipal de Son Cotoner i al Poliesportiu del CIDE.

Comitiva sobre rodes per la igualtat

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, més de dones, 30 ciclistes i motoristes, de les associacions Cycling Between Ladies i Princesas del Asfalto s’han congregat a Son Moix per a engegar un recorregut simbòlic, escortades per la Policia de Palma, pel centre de Palma fins arribar a Cort.

El trajecte no ha passat desapercebut pels ciutadans, que animaven i aplaudien a la comitiva femenina al seu pas i que també a rebut el suport del Vicepresident de la Federació Balear de Ciclisme, Francisco Cuenca, que s’ha suma’t a aquesta ruta sobre rodes.

En arribar a Cort Gemma del Valle, en representació de Princesas del Asfalto i Andrea Susarte, en representació de  Cycling Between Ladies, acompanyades de Susanna Moll i Sergio Rodríguez han penjat la bandera Palmadona a la balconada de l’edifici de Cort, que es mantindrà durant tot el mes de març.

El rutòmetre de la comitiva ha estat el següent:

 SON MOIX > Camí de la Vileta > Pascual Ribot >Plaza Madrid > Rafael Rodríguez Méndez > Plaza Fortí > Avda. de Portugal > Paseo Mallorca > Jaime III > Plaza del Rey Juan Carlos I > Paseo del Borne > Plaza de la Reina > Conquistador > Cort.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com