Bàsquet Manacor Més que bàsquet EL CADET MASCULÍ ESPECIAL A UNA PASSA DE JUGAR EL CAMPIONAT DE MALLORCA

21 marzo 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Cadete masculíno

Cadete masculíno

Cadet Masculí Especial Agrupació Mútua

Sant Josep, 60 – Bàsquet Manacor, 68

Partit molt disputat entre dos grans equips ben situats en defensa i encertats en el contraatac. El B. Manacor va reprendre una defensa intensa amb la qual va recuperar bastantes pilotes i, així, va poder anotar amb facilitat. Tanmateix petits errors també feren que el Sant Josep també tingués opcions en el partit. Així mateix, davant la defensa tancada dels palmesans, el joc ofensiu del Manacor va recuperar bons moviments de pilota acompanyats d’encert en el tir exterior.

La victòria d’aquesta jornada situa l’equip al quart lloc de la classificació a manca d’una jornada de la finalització del campionat regular. D’aquesta manera el partit següent, davant el B. Pla a la pista de la Salle, serà crucial per al destí de l’equip. Els cadets depenen d’ells mateixos per jugar el Campionat de Mallorca. Si guanyen, la classificació és automàtica. Coratge i endavant.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com