Al límit

24 marzo 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

CCE Sant Lluís i CE Ferreríes protagonitzen el partit més atractiu del cap de setmana i a la vegada decisiu pels d’Elías Noval si volen seguir ficats en la lluita pel títol de lliga regional i amb els blaugranes davant la possibilitat d’assestar el cop definitiu als nostres en cas de victòria pels de Yeray Rodríguez.

L’equip blaugrana, crescut després d’encadenar cinc victòries consecutives que li han permès auparse al cap alt de la classificació, és un conjunt totalment diferent al que va disputar la competició de Copa. Amb l’arribada a la seva banqueta del tècnic canari, Yeray Rodríguez, els ferreriencs han millorat molt, tant la seva plantilla com en joc i s’han guanyat el fet de somiar amb el títol de lliga.

L’equip d’Elias Noval sap que és el moment de donar un cop sobre la taula davant un rival en ratxa positiva, i és el desig de la plantilla el ficar-se d’una vegada en la lluita, encara que ja no depenen d’ells. No obstant això, el voler vèncer al líder no summa pressió als nostres sinó que vol convertir aquesta “pressió” en motivació per treure el partit endavant i sumar tres punts molt necessitats a Ses Canaletes.

Per al partit de té molta importància l’aspecte anímic, ja que el futbol és un estat d’ànim i els nostres segueixen sense poder aconseguir dues victòries consecutives que els permetés ficar-se més encara en els llocs de privilegi. La seva irregularitat li ha portat a aquest punt. Els seus resultats, especialment com a local, li han conduït al límit. En el duel davant els blaugranes es dissiparan pràcticament tots els dubtes. Tenen tres punts davant si i el fet de sumar-los obriria una nova via per escalar posició després de l’aturada de setmana santa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com