L’IME engega un nou programa gratuït d’esports nàutics

11 mayo 2018 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
Presentació IME a la MAr

Presentació IME a la MAr

Durant el mes de juny es duran a terme tres jornades pilot al Real Club Nàutic de Palma

Susanna Moll: “Volem  potenciar les activitats esportives en família  mitjançant el caire lúdic que ens ofereix la mar”

 

Palma, 11 maig de 2018. La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el director esportiu del Real Club Nàutic de Palma, Manu Fraga, han presentat avui a Cort el nou programa gratuït d’esports nàutics “IME a la Mar”. Aquesta  iniciativa recull activitats d’iniciació al  piragüisme i a la vela a les tres jornades pilot que es duran a terme durant el mes de juny.

Amb aquesta proposta, que compta amb la col·laboració del RCNP, l’IME pretén apropar i donar a conèixer les activitats que ens ofereix el nostre entorn amb els objectius d’ampliar l’oferta esportiva, afavorir unes relacions familiars actives dins un espai procliu, garantir la igualtat d’oportunitats i promocionar la pràctica esportiva.

En aquest sentit, Moll ha destacat que “amb aquest nou projecte volem  potenciar i promoure les activitats esportives en família  mitjançant el caire lúdic que ens ofereix la mar i facilitar l’accés a l’activitat física impulsant el component inclusiu de les activitats aquàtiques”.

Per la seva banda Fraga ha subratllat que “l’Ajuntament i el Club Nàutic de Palma col·laboren estretament amb activitats inclusives” i ha explicat que amb aquest “nou programa es potenciarà la vela i el piragüisme”.

Les tres jornades del programa es duran a terme els dies 9, 16 i 30 de juny, de 15.30 a 19 h  al Real Club Nàutic de Palma, amb un límit de 52 places per jornada, 26 parelles compostes per un adult i un menor (de 6 a 17 anys).

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran fer a través de correu electrònic imealamar@ime.palma.es  del 17 al 24 de maig, adjuntant el formulari de sol·licitud que es pot trobar a la web de l’IME. Les persones interessades hauran d’indicar les seves dades i s’adjudicaran les places per sorteig a l’Ajuntament de Palma.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com