Important representació del CN Ciutadella a la Regata Interclubs de Pollença

21 septiembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
.

.

Cinc embarcacions del Club Nàutic Ciutadella parteixen aquest cap de setmana cap a Mallorca per a participar en la Regata Interclubs 2018  que es celebrarà en aigües de la badia de Pollença demà dissabte, organitzada pel Reial Club Nautic Port de Pollença i sota els auspicis de la Federació Balear de Vela.
Les embarcacions d’Es Nàutic, Carpe Diem (Joan Mercadal), La Boheme (Toni Triay), Marball (David Cleofé), Mascara IV (Miquel Ponsetí) i  Wanderlust (Josep Pons) donaran la cara pel club que presideix Fel  Torrent en aquesta prova en la que s’arribarà a l’illa major pel far de Cap Pinar.
En aquesta Regata Interclubs hi poden participar les embarcacions Divisió RI: Amb certificat RI o RI Club vàlid per 2018. Aquelles embarcacions que no posseeixin certificat de rating, se’ls assignarà
un rating.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com