El Consell de Formentera i el Club Nàutic signen un conveni per a l’execució de projectes esportius, socials, culturals i educatius

23 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
El Consell de Formentera i el Club Nàutic

El Consell de Formentera i el Club Nàutic

El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i el president del Club Nàutic de Formentera, Vicent Tur, han signat un conveni de col·laboració per impulsar projectes en matèria esportiva, social, cultural i educativa.

Amb aquest conveni, la institució insular aporta la quantitat de 50.000€ per donar suport al Club Nàutic en l’organització d’esdeveniments esportius com regates de windsurf en col·laboració amb el Club de Surf o l’organització de la lliga de vela i del programa “Descobreix la mar” en col·laboració amb l’Escola de Vela.

En l’apartat d’educació i formació, el Club Nàutic col·laborarà a l’Aula de Titulacions Nàutiques facilitant la realització de les pràctiques habilitants a les seves instal·lacions, amb l’escola de busseig per a estendre el programa formatiu tot l’any i organitzarà la “Setmana de la mar, amb diferents activitats formatives, divulgatives i culturals relacionades amb l’ecosistema marí.

En quant a activitats culturals, el Club Nàutic organitzarà un Certamen anual de fotografia, un Concurs anual de pintura ràpida i es crearà un Aula interactiva que acollirà exposicions, conferències i seminaris, concerts, cinefòrums i d’altres activitats que promocionin el coneixement sobre temes relacionats amb la mar.

Així mateix, el Club Nàutic tindrà una marcada inclusió social, amb la formació específica de monitores i monitors participants en activitats especials destinades a persones discapacitades i amb necessitats especials. En aquest sentit, es signaran convenis de col·laboració amb associacions especialitzades com APMIPTEA o APNEEF.

D’altra banda, en l’àrea de protecció mediambiental, el Club Nàutic es compromet a participar en les properes edicions del Save Posidonia Project, a elaborar un manual de bones pràctiques ambientals per a navegants i a fomentar i divulgar el coneixement i protecció del medi ambient i l’entorn paisatgístic de l’illa i, especialment, de l’Estany des Peix.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com