Polida regata de la Lliga de Tardor de Creuers amb triomf del Chica Txeca

25 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela
.

.

Aquests passats dies s’ha disputat en aigües de Ponent la segona prova de la Lliga de Tardor de Creuers de la secció del Club Nàutic Ciutadella, realitzant el recorregut que estava previst i gaudint d’unes condicions meteorològiques espectaculars. Després d’haver de suspendrer-se la primera prova a causa del mal temps, aquesta setmana sí, la flota es trobava al camp de regates a l’hora indicada, però havien d’esperar uns 45 minuts, per tal que sortís el vent.
IMG-20181022-WA0010Sobre les 11:15 hores, fins a set embarcacions protagonitzaven sortida i el Chica Txeca, ja des del primer moment, es col·locaria al capdavant. Dues voltes després, acabaria dominant la prova ciutadellenca, seguit de S’avi Miki i del Wandelust. Uns minuts més tard entrava al port de Ciutadella l’Atria, de JJ Vilafranca, seguit del Marball i S’Embui.
Molt bon ambient enmig de la mar en aquesta lligueta d’Es Nàutic, esperant ja amb ganes el Trofeu Almirall Farragut 2018, que comptarà amb la participació d’embarcacions d’altres clubs. Un trofeu esperat
any rere any per tota la vela illenca.

FOTOS: XAVI CARDELL.

IMG-20181022-WA0018

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com