Eivissa i sa Copa Balear de Caiac de Mar esperen as CN Ciutadella

15 febrero 2019 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes
Copa Balear

                                                                      Copa Balear

Tot pràcticament a punt ja perquè es Club Nàutic Ciutadella visqui sa segona Copa Balear de Caiac de Mar 2019, que es celebra a Santa Eulària, a Eivissa.

Arturo Grijalba i Josep M. Marquès formaran parella en Veterans K2; Maria P. Cornejo i Toni Moll en Veterans K1, es Cadets K1 Jordi Camps i Josep Marquès i es Júnior K1, Jordi Marquès, són sa quota d’Es Nàutic que es desplaça a Eivissa per aquest trofeu oficial de s’any en es caiac de mar balear.

A s’hora de xerrar d’objectius, es director tècnic de sa secció des CNC, José Luis Moles, recorda que aquesta és “la primera prova de l’any que fan els palistes de caiac de mar. Per tant, es tracta de xalar de la prova, anar agafant una major experiència de cara al futur, ja que són bastant nous”.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com