El Chica Txeca guanya la quarta prova de la Lliga Anual de Creuers d’Es Nàutic

27 febrero 2019 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
.

.

Diumenge passat el Chica Txeca de Toni Pons es va fer de manera  meritòria amb la quarta prova de la Lliga Anual 2019 de regates de  creuers del Club Nàutic Ciutadella, que es va dur a terme amb un recorregut costaner cap al Sud de 15 milles i una balisa situada enfront de la platja de Son Saura.
El vent estava establert en un NE de 15 i 20 nusos, pel que la sortida es va donar amb rumb a una balisa de desmarcatge, a una distància de mitja milla.
Cinc creuers es van citar en la línia de sortida, motivat que algunes
embarcacions estan en manteniment, i ja des de la sortida es va viure un ‘MatchRace’ entre els tres vaixells més grans, virant la primera balisa pràcticament junts. D’aquí es van dirigir a Cap d’Artruix, amb vent en portant, el que va fer aquest tram molt ràpid, destacant S’aviMiki, que va virar, primer seguit del Chica Txeca i Wanderlust.
Després una dura cenyida fins a Son Saura, amb ratxes de vent acostant-se als 30 nusos, S’aviMiki aconseguia mantenir el seu avantatge virant primer, aconseguint velocitats espectaculars fins a Cap d’Artruix, tram que S’aviMiki augmentava avantatge amb els seus seguidors. Una vegada virat, un altre tram de cenyida, fins a la línia d’arribada situada a l’entrada del Port de Ciutadella, arribant primer aquest creuer de Miguel Pons, seguit de Chica Txeca de Toni Pons i Wanderlust de Josep Pons, que van protagonitzar una arribada amb
nombroses virades i marcatges gairebé de ‘fotofinish’; quart seria el
Marball de David Cleofé i en cinquè, S’Embui, de Miguel Marquès.
Finalment, la distància que va aconseguir S’aviMiki sobre els seus seguidors, una vegada aplicat el Ràting, no li va servir per a guanyar  la prova i el vencedor va ser Chica Txeca, que el va superar en temps compensat per 38 segons. Segon seria S’aviMiki i tercer el Wanderlust.
Al retorn i en el local del Club Nàutic Ciutadella, «tots els comentaris anaven en el sentit del fantàstic dia de regata, amb unes condicions espectaculars de vent, sol i mar».

IMG-20190225-WA0034

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com