Ruta y recomendaciones para la Diada Ciclista de Sant Sebastian 2020

14 enero 2020 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma presenta la 40a edició de la tradicional DIADA CICLISTA DE SANT SEBASTIÀ, que, com cada any, tindrà lloc dia 20 de gener, amb sortida a la pl. de Cort/pl. de Santa Eulàlia i arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix. Aquest esdeveniment té gran interès social i esportiu i és considerat una de les activitats més importants del programa de les Festes de Sant Sebastià, patró
de la nostra ciutat.
Celebram una edició molt especial, 40 anys de Diada Ciclista Sant Sebastià, que enguany repeteix la seva quarantena edició perquè, l’any passat, la pluja va impedir dur a terme la prova per segona vegada a les seves quatre dècades d’història. Durant aquests anys són moltes persones que han participat en un dels esdeveniments populars més importants de la nostra cultura popular i esportiva de Palma.

I per a celebrar aquest aniversari, tenim el plaer de comptar amb la col·laboració del pintor Jorge Castillo, que ens ha cedit els drets d’imatge de la seva litografia “Esfuerzo” com imatge del cartell de l’esdeveniment.
Per a aquesta Diada es compta, com sempre, amb la important col·laboració de CaixaBank, a més de la d’altres empreses com Samu 061, Onda Cero, Coca-Cola, Boxi Mobil WC, Font Vella i El Corte Inglés. També s’hi
disposarà de la inestimable col·laboració del Consell de Mallorca, la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, Mallorca 312, Ciclos Gomila, i Voluntariat Esportiu de Palma.
2 INSCRIPCIONS
Les inscripcions són totalment gratuïtes. S’hi poden inscriure totes les persones que vulguin, sense límit d’edat i independentment de les seves condicions físiques, ja que el caràcter de la Diada Ciclista, com sempre, és popular.
S’apreciarà especialment la participació de persones amb alguna capacitat limitada, les quals tindran preferència a la zona de sortida. Als infants menors de 12 anys, els han d’acompanyar persones adultes. A tots els participants, se’ls entregarà un dorsal adhesiu a més del tiquet pel sorteig.
2.1 PARTICIPANTS INDIVIDUALS. DUES FORMES D’INSCRIPCIÓ
1a: Amb antelació per Internet per a agilitar el registre i evitar aglomeracions a la Diada.
INSCRIPCIONS EN LÍNIA A www.elitechip.net Des del 8 de gener al 19 de gener
Recollida de dorsals i tiquet de sorteig des del 13 al 19 a:
Instal·lacions esportives municipals (fins dia 19 a les 14 h)
Palau Municipal d’Esports Son Moix
Poliesportiu Municipal Germans Escalas
Piscines Municipals Son Hugo
El Corte Inglés
Planta d’esports del centre Avingudes (fins dia 18 de gener)
Planta d’esports del centre Jaume III
Als envelats d’entrega de dorsals
Recollida de dorsals 20 de gener de 10 a 12 h
C. del Conqueridor
C. de Sant Miquel/dels Oms
Pl. Major
Pl. de Cort
2a: presencialment el dia 20 de gener de 10 a 12 h. Aquesta modalitat d’inscripció només serà possible en cas que quedin dorsals.
Inscripcions plaça Major        Inscripcions plaça de Cort

2.2 INSCRIPCIONS PER A GRUPS
Es considera grup a partir de 40 persones.
Per a participar com a grup i optar a un dels tres premis als grups més nombrosos s’ha d’enviar un correu electrònic a info@unisportconsulting.com abans de dia 17 de gener, amb les dades següents:
· Nom del col·lectiu
· Nom i dades de contacte del coordinador del grup (imprescindible)
· Total d’inscrits
· Llista amb dades de cada participant: nom i llinatges, sexe (M/F) i data de naixement.
L’organització contactarà amb el coordinador per a l’entrega dels dorsals i tiquet del sorteig. Cada participant rebrà un dorsal i es confirmaran així les condicions de la cursa.
Les condicions per a participar en la modalitat de grup són les següents:
· Els integrants del grup han de tenir almenys 4 anys i fer tot el recorregut pels seus propis mitjans.
· Cada grup s’ha d’identificar de forma visible amb un capell, una camiseta o d’altres elements.
· Per a ser comptabilitzats com a membres de grup s’hauran de concentrar abans de la sortida a la plaça Major a les 11.15 h.

Tots els membres del grup han de fer la sortida des de la pl. de Cort/pl. de Santa Eulàlia i completar el recorregut fins a l’arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix, on també se’n verificarà la participació i seran comptabilitzats.
· Abans de la sortida el coordinador del grup ha de tornar a l’organització els dorsals dels integrants inscrits que no assisteixin a la Diada.
A cadascun dels tres grups més nombrosos, se’ls entregarà un val de 200 € d’El Corte Inglés a l’arribada a Son Moix.
INFORMACIÓ GENERAL SOBRE LA DIADA CICLISTA SANT SEBASTIÀ:
A/e: serveisesportius@ime.palma.es Tel. 971 18 18 70
www.facebook.com/imepalma
INFORMACIÓ SOBRE LA INSCRIPCIÓ PER INTERNET:
A/e: info@unisportconsulting.com Tel. 649 42 44 09
3 SORTIDA
Abans de la sortida des de la pl. de Cort/pl. de Santa Eulàlia a les 12 h, com és habitual, els participants tindran animació musical i rebran recomanacions sobre les característiques del recorregut, la utilització adequada de la
bicicleta, les normes bàsiques de circulació, etc., perquè la sortida, el recorregut i l’arribada tinguin lloc sense cap incidència.
No hi està permès l’ús d’altres mitjans de locomoció que no siguin bicicletes o handbikes (patinets, patins…).

4 RECORREGUT

Se seguirà l’itinerari que s’indica, d’aproximadament 6 km. Com a cada edició, la Policia Local de Palma controlarà el recorregut i hi haurà els serveis mèdics corresponents per a atendre’n qualsevol incidència. Al capdavant de la sortida se situarà el grup de ciclistes federats, que tradicionalment obren la passejada, gràcies a la col·laboració de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears.
Pl. de Cort – pl. de Santa Eulàlia – pl. de Sant Francesc – Avingudes per la pl. de la Porta del Camp – autopista de Llevant – av. d’Antoni Maura – pg. del Born – c. de la Unió – la Rambla – c. del Baró de Pinopar – av. d’Alemanya – gir de 180º a l’alçada de l’encreuament amb el c. del General Riera – av. d’Alemanya – camí de Jesús – c. de Salvador Dalí – ENTRADA a Son Moix per la prolongació del c. de Francesc Martí i Mora – arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com