PERE PONSETÍ COMENÇA EN EL TOP10 DE LA COPA ESPANYA I OLYMPIC WEEK

7 febrero 2020 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela

CNC

Primer dia de regates a Torrevieja, a València, de la Copa d’Espanya i la Setmana Comunitat Valenciana Olympic Week d’aquest 2020 i amb molt bones sensacions pels representants del Club Nàutic Ciutadella. En una primera jornada de divendres marcada per el molt poc vent i molt ‘rolón’, a la classe Làser Stàndard, amb 40 participants, el ciutadellenc Pere Ponsetí es col·loca de moment el 10 i en el Top10 de la classificació general i segon sub-21 a més. Avui divendres han fet dues proves, amb un 25 i un 3.

Per altra banda, quant a la classe Làser Radial, amb 117 participants en total a Torrevieja, David Ponsetí tot i la seva joventut és el 32 de la general i tercer sub-17 (avui dues proves acabant el 22 i 15) i el seu company del CNC, Jordi Torres, va el 72 general, avui amb un 10 i un BFD.
Per aquest dissabte les previsions en aigües valencianes són de molt poc vent.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com