LA FFIB ENQUESTA AL FUTBOL NO PROFESSIONAL DE LES ILLES AFECTAT PER LA PROPOSTA DE LA RFEF

16 abril 2020 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Noticias FFIB

La FFIB, mitjançant el seu sistema d’intranet, ha iniciat des d’avui i fins diumenge, una enquesta per demanar opinió sobre la proposta de la RFEF que afecta al futbol  no profesional. La FFIB demanarà opinió als clubs de les categories implicades en aquesta iniciativa de Luis Rubiales per conèixer la seva postura.

ENQUESTA DE LA FFIB SOBRE LA PROPOSTA DE LA RFEF PER FINALITZAR LA TEMPORADA

La FFIB, a través d’aquest mecanisme d’enquesta, vol conèixer l’opinió de clubs, presidents, presidentes, entrenadors i entrenadores, capitans, capitanes i àrbitres com agents protagonistes indiscutibles de les categories implicades en la proposta que ha rebut per part de la RFEF per tal d’acabar la temporada 2019/20 que afecta a 2 divisió B masculina, Tercera Divisió Balear masculina, Primera Divisió B femenina, Segona Divisió femenina, juvenil masculí tant divisió d’honor, com nacional i Tercera Divisió de futbol sala masculina. Una vegada recollides les dades, traslladarà a la Real Federación Española de Fútbol, l’opinió majoritària del futbol balear per tal d’acabar el millor possible aquesta temporada, sacsejada per la crisi sanitària del COVID-19.


  1. Aprova vostè que la temporada de lliga regular 2019/20 no es disputi per tal de salvaguardar la salut?

SI

NO

  1. Està d’acord amb la proposta de la RFEF que en aquestes categories no hi hagi cap equip que hi descendeixi?

SI

NO

  1. Està d’acord en resoldre els ascensos de categoria en un playoff express, a una mateixa seu de concentració i a partit únic, assegurant la màxima seguretat sanitària?

 

 

  1. En no haver descensos i només ascensos, en quin termini és vostè partidari de restablir el nombre habitual d’equips habitual a la categoria o apostaria per crear-ne noves categories?
  2. a) Una temporada
  3. b) Dues temporades
  4. c) Tres temporades
  5. d) És moment de plantejar noves categories cercant un futbol i/o futbol sala més competitiu

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com