Les obres del camp de futbol de La Victòria avancen a bon ritme

17 julio 2020 | Por Juanjo Machado | Categoria: comunicados, Fútbol

José Hila: “La millora dels camps de futbol municipals és l’aposta per l’esport i per la qualitat de vida a les barriades”

El batle de Palma, José Hila, i el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha visitat avui dematí les obres que l’Institut Municipal de l’Esport (IME) du a terme al camp de futbol municipal de La Victòria, que es varen iniciar el passat 29 de juny. A la visita han estat presents també el director general d’Esports, Antoni Martín, i els presidents dels dos equips que juguen en aquest camp, Ricardo López per part Club Recreatiu La Victòria, i Miquel Llabrés del Club Recreatiu Sa Indioteria, a més de personal tècnic dels clubs i membres de l’IME.

Amb un pressupost de 182.109,36 euros i una durada prevista de cinc setmanes, els treballs al camp de futbol de La Victòria consisteixen en la renovació completa de la gespa del camp, amb un total de 6.645,60 m² de nova gespa de darrera generació mixta de monofilament nervats i fibril·lats.

El batle de Palma, José Hila, ha recordat que aquestes obres són un generador de llocs de feina en aquests moments, i ha destacat que “la millora dels camps de futbol municipals és l’aposta de l’Ajuntament per l’esport i per la qualitat de vida a les barriades”.

La gespa artificial antiga era una gespa fibril·lada, sobre una solera asfàltica, que es va subministrar i instal·lar l’any 2.006, i presentava ja molt mal estat.

A continuació es durà a terme el canvi de la il·luminació d’quest equipament esportiu. Es substitueixen els  focus halogenurs per projectors led, de menor consum. Una aposta sostenible que permet reduir aproximadament 45 tones d’emissions de C02 menys a l’any.

En aquest camp juguen diferents categories del Club Recreativo La Victoria, des de l’escola de futbol dels més petits, els pre-benjamí, infantil, cadet A i B, juvenil A i B, fins a Amateur, que juga en 1a regional.

També és aquest el camp del C.Rtvo S’Indioteria del C. Rtvo La Victoria, hi juguen futbolistes de les categories benjamins, alevins i infantil B.

 Projecte total

 Aquestes obres formen part del projecte total de renovació de gespa i enllumenat que està duent l’IME enguany a quatre camps de futbol municipals: Coll d’en Rebassa, La Victòria, Son Roca i El Secar de la Real.

La inversió de l’Institut Municipal de l’Esport per als quatre projectes té un pressupost total de 837.622,22 euros. En conjunt, s’estan instal·lant un total de 26.200 m2 de gespa de darrera generació.

Pel que fa a l’aposta per un enllumenat més sostenible i menys contaminant, amb aquest canvi d’enllumenat s’emetran aproximadament 45 tones de C02 menys per camp, la qual cosa fa un total de 180 tones menys a l’any.

 

 

Comentarios cerrados