Donacio del Club Badminton Pollença a serveis socials Pollença

24 julio 2020 | Por Editor | Categoria: Bádminton, Otros Deportes
Ahir dia 23 de Juriol el Club Badminton Pollença va fer una donacio de les seves quotes de Juliol als Serveis socials de l,ajuntament de Pollença per ajudar a les persones mes necesitades del Municipi. Varen esser 100 kilos de Farina, 100 kilos de Sucre, 100 Dentrifics i 25 pots de cacao en pols. Amb aquesta accio el Club vol mostrar la seva solidaritat amb el poble de Pollença ademes de ajudar a aquelles persones i families que mes malament o estan passant en aquests moments.
Per altre banda agrair a la Radio Pollença que ens deixessin intervenir uns minuts al seu programa del demati per informar de la noticia.
Mentres esperavem la arribada dels aliments algunes membres del club varen montar una xarxa improvisada i es posaren a Jugar una estona.
Un saludo

 

Comentarios cerrados