TROTE. JORNADA MATINAL PER LES ILLES BALEARS

3 marzo 2021 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Els favorits no han aconseguit el primer lloc en les carreres clàssiques

                                              GRAN PREMI GOVERN …………………………………………………………….. PREMI ILLES BALEARS

Son Pardo, que segueix a porta tancada, ha acollit una jornada de 5 carreres en la que han participat 59 equins que han lluitat per les primeres posicions. Han destacat la 37ena edició de les clàssiques Gran Premi Govern de les Illes Balears i el Premi Illes Balears.
En ell Gran Premi Govern de les Illes Balears, per cavalls nacionals de 3 anys o més, han participat 13 equins, recorrent una distància de 2.150 metres per optar a la dotació de 6000 €. A la sortida Es Gonyador de Font s’ha col·locat en primera posició, seguit de Gin Tonic Duran, un dels favorits de la carrera i de Carbo de Ladil en tercer lloc. Quan han arribat al revolt nord Fantastic BS ha avançat per l’exterior quedant en primera posició, seguit per Gin Tonic Duran i per De Blai. Als 1000 metres per la meta Fiblo de Font ha lluitat per entrar a les primeres posicions, deixant enrere a Gin Tonic Duran. En la darrera curva, Furian Deco s’ha posicionat primer avançant per l’exterior i agafant un gran avantatge que ja no ha deixat fins la línia de meta.
A la recta final De Blai per l’exterior i Emocion BS per la corda han lluitat per la segona i tercera posició respectivament.
El Premi Illes Balears ha comptat amb 13 cavalls internacionals de 3 anys o més, que han recorregut 2.150 metres per optar als 4.000€ en premis. A l’autostart el favorit Variuso du Bouffey s’ha posat al capdavant, just després Boccador segón i Athos de Marlau tercer. A 1.500 de l’arribada l’altre favorit Beautiful Elde a avançat per l’exterior quedant primer i deixant enrere a Variuso du Bouffey i Boccador. Al darrer revolt Barman d’Eglefin ha sorprès a tots esprintant per l’exterior i col.locant-se en primera posició fins a la meta. En segon lloca ha arribat Beautiful Elde i en tercer Boccador.
La següent jornada serà dia 7 de Març.

 

 

                                    GP GOVERN ILLES BALEARS

                                                  Premi ILLES BALEARS

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com