Participació a la sessió Aules Feministes per fomentar el futsal femení

3 septiembre 2021 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol femenino, Fútbol Sala

El Cosmitos Esportiu Club, pertanyent al futbol sala femení de Formentera, ha participat a una sessió per fomentar l’esport femení.

El Passat dimecres dia 1 d’aquest mes el Cosmitos Esportiu Club ha estat convidat a participar a través de Asociación Mujeres y Deporte Profesional a una sessió d’#AulesFeministes organitzades per IBdona amb la presència de la presidenta del Govern de les Illes Balears Francina Armengol Socias, i del batle de l’Ajuntament d’Eivissa, Rafa Ruiz. ⁣

S’ha presentat el projecte de l’Escola Cosmitos i les ganes que tenen les prop de 40 al·lotes de competir en #futbolsalafemení.⁣ La missió és seguir ampliant les oportunitats per totes les esportistes, entrenadors i entrenadores i persones col·laboradores perquè el projecte de l’esport femení continuï endavant.⁣