LA MINI TRANSAT 2021 A LES SABRES-D’OLONNE, TOT A PUNT PERQUÈ FELIP MOLL (CN CIUTADELLA) COMENCI EL SEU SOMNI

27 septiembre 2021 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

DESPRÉS D’AJORNAR-SE 24 HORES LA SORTIDA DE LA MINI TRANSAT 2021 A LES SABRES-D’OLONNE, ARA JA SÍ, TOT A PUNT PERQUÈ FELIP MOLL (CN CIUTADELLA) COMENCI EL SEU SOMNI

  Serà finalment avui com ja vam anunciar divendres vespre des del Club Nàutic Ciutadella quan els 90 creuers mini -un rècord- iniciaran la Mini Transat 2021. A causa de les condicions meteorològiques de la sortida, l’organització de la carrera va decidir ajornar un dia la sortida i per tant el repte del regatista del CN Ciutadella Felip Moll, el primer menorquí que forma part d’aquesta aventura enmig de l’Atlàntic, encara ha d’esperar 24 hores més.
A manera de recordatori, és des dels pantalans de Port Olona, a Les Sabres-d’Olonne, des d’on els Mini 6.50 com l’Allevà de Moll (CNC) partiran per a realitzar una regata transatlàntica en solitari en dues etapes. En primer lloc, es dirigiran a Santa Cruz de la Palma (Canàries), abans de dirigir-se a Saint-François (Guadalupe).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com