Conveni Associació de Gestors Esportius

18 noviembre 2021 | Por Redacción | Categoria: Convenios, Otros Deportes

Conveni de col·laboració entre el Consell i l’Associació de Gestors Esportius Professionals de Balears per impulsar la formació i gestió esportiva a l’illa

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president de l’Associació de Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears, Josep Lluís Berbel, han signat un conveni de col·laboració per l’impuls d’actuacions formatives, sobre diferents temes relacionats amb l’activitat física i l’esport a Formentera. El conveni, que no implica cap contraprestació econòmica per cap de les dues parts, també recull l’assessorament en matèria de planificació i actuacions relatives a la gestió esportiva en general. La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha estat present a la signatura del conveni.