Basquet Manacor

18 enero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

AQUEST CAP DE SETMANA TORNA EL B√ÄSQUET AL PAVELL√ď DE LA SALLE

El proper divendres dia 21 a les 21.15 el pavell√≥ de La Salle de Manacor viur√† un aut√®ntic partid√†s entre les nostres s√©niors BENZINERES FEBRER MART√ć i l‚ÄôAlc√ļdia. Ser√† la reedici√≥ de la final insular jugada al final de la temporada pasada a Alc√ļdia. Primer partit de la segona fase a on les nostres s√©niors competiran amb els millors equips de categoria insular.

Per la seva banda, els nostres séniors CÀRNIQUES SUNYER jugaran el diumenge 23 a les 19:30 a La Salle contra el CB Consell en un partit a on els nostres jugadors tendran una nova oportunitat per seguir amb la bona línia de joc i de resultats amb la que varen acabar el 2021 i que els va portar a la tercera posició de una lliga balear d’un altíssim nivell.

COMENCEN LES LLIGUES ESPECIALS AMB CINC EQUIPS DELS BÀSQUET MANACOR

Les nines de l‚Äôinfantil FORN CA‚ÄôN T√íFOL debutaran dissabte a la lliga especial contra el Montu√Įri a les 12:30 del migdia a La Salle. Ser√† un partit d‚Äôal√ßada a on les nostres nines intentaran jugar i competir al m√†xim nivell.

Igualment, els nins de l’infantil OFI-ILLA també iniciaran la seva participació a la lliga especial contra el San Josep, un gran rival per iniciar el que serà una lliga de molt alt nivell i molt competida.

D’altra banda, les cadets CRONOMOTOR iniciaran la seva participació a la lliga especial dia 23 a les 17:30 a La Salle contra el Sa Pobla. Un partit que de ben segur serà molt vistós i a on les nostres jugadores hauran de fer front a un gran rival.

Els nins del cadet CREUERS ILLA BALEAR debutaran a la lliga especial a casa de l’Hispania en un partit a on els nostres jugadors hauran de fer front a un rival molt físic i rocós.

En categoria j√ļnior INTERILLES les jugadores del nostre j√ļnior RT. EL PINO iniciaran la m√†xima competici√≥ davant La Salle de Palma en un partit que podrem gaudir al pavell√≥ de La Salle de Manacor dissabte dia 22 a les 18:00. De ben segur que ser√† un partit de m√†xim nivell competitiu per part dels dos equips.

En categoria preferent, els nostres j√ļniors LABORATORI22 jugaran a casa del B√†squet Capdepera en un partit que ha de servir per tornar al bon nivell competitiu mostrat per l‚Äôequip abans de les vacances de Nadal. Per la seva banda, les nines de l‚Äôinfantil SONS√íNIA CENTRE AUDITIU jugaran a a casa de l‚ÄôAlc√ļdia, el l√≠der imbatut de la classificaci√≥.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com