Copa Balear Caiac de Mar

12 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Kayak, Náutica, Otros Deportes

QUADRE MEDALLES PER EL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA EN LA SEGONA COPA BALEAR DE CAIAC DE MAR 2022, DESTACANT L’OR  EN VETERANS 55-59 ANYS DE JOSEP Mª. MARQUÈS

Notable paper dels palistes del Club Nàutic Ciutadella en la segona Copa Balear de Caiac de Mar que s’ha celebrat aquest dissabte dematí en aigües d’Andratx, una prova en la què el club CNC era l’únic representant de Menorca en aquesta cita autonòmica. Finalment els palistes d’Es Nàutic tornen cap a Menorca amb fins a quatre medalles i destaca l’or que s’ha penjat novament el veterà Josep Maria Marquès, en la categoria de Veterans 55-59 i amb un temps de 00:49:40, entrant a quasi 4 segons del segon classificat. A més pes el CN Ciutadella s’ha penjat la medalla de plata Ricard Ruiz en Veterans 50-54 (00:47:32) mentre que s’han fet amb la tercera plaça i metall de bronze Maria Pilar Cornejo (Veterans Dama) (01:03:49) i el sub-23 Jordi Marquès (00:51:28).

A Andratx també hi ha competit el júnior del club, Joan Llabrés, amb Josep Marquès com a tècnic de l’expedició, que regressa a l’illa amb cares de molta satisfacció.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com