Copa d’Espanya Ilca4 de Cambrils

28 febrero 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela
 
BRILLANT ONZENA POSICIÓ FEMENINA I LA 36 DE LA GENERAL PER LA REGATISTA DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA MARIA GORNÈS EN LA COPA D’ESPANYA ILCA4 CELEBRADA A CAMBRILS
 
La Copa d’Espanya 2022 de Ilca 4 disputada aquest cap de setmana en aigües del Club Nàutic de Cambrils, i en la que es van reunir 133 esportistes de fins a vuit autonomies diferents, es va saldar amb la gran victòria de la valenciana Irene de Tomás. La jove regatista del Real Club Nàutic de València va ser la millor de tota la flota i es va alçar amb la Copa d’Espanya femenina en categoria sub 16 i sub 18. En clau menorquina, la regatista del Club Nàutic Ciutadella, Maria Gornès, s’ha mostrat espectacular tots aquests dies a la localitat catalana i torna a Menorca com a 11ª femenina i en una flamant 36 posició de sa general; una actuació molt a tenir en compte la de la representant d’Es Nàutic.
I açò tenint en compte que en el darrer dia de competicions viscut dissabte Gornès va patir ja que hi va haver molt de vent, que va rodar molt i va ser amb moltes ones. Un dia complicat per a dir adéu a Cambrils en el que va perdre unes quantes posicions a la classificació final de la Copa d’Espanya Ilca4. A més, diumenge, sense gens de vent, Gornès no va poder recuperar posicions ja que no van fer cap regata de les programades. Malgrat açò, màxima satisfacció en l’entorn de la regatista del CN Ciutadella i pendent ara d’anar a Eivissa, a on calibrarà el seu rànquing nacional.

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com