Regata 100 Milles entre Illes 2022

12 abril 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela
 
MOLT PENDENTS DEL TEMPS EN EL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA I AMB LA VINTENA DE CREUERS PARTICIPANTS EN LA II REGATA 100 MILLES ENTRE ILLES 2022 QUE COMENÇA EN PRINCIPI DIJOUS

 
Molt pendents del que pugui acabar fent el temps i de si aquest obligarà a algun canvi de darrera hora en la regata, els primers participants de fora ja són en el port per a participar des d’aquest dijous a les 14 hores del migdia en la segona edició de la regata 100 Milles entre Illes 2022 que organitza el Club Nàutic Ciutadella i la seva secció de creuers. Després que diumenge es tanquessin les inscripcions, seran una vintena els participants en aquesta prova de la Mediterrània, marcada novament per la incertesa de què pugui fer el temps aquests primers dies de Setmana Santa a les Illes Balears.
D’aquests 20 inscrits a la Regata 100 Milles entre Illes 2022 gairebé la meitat són arribats de fora de Menorca, despertant novament certa expectació fora de l’illa. Uns participants que entre avui i demà aniran passant els controls de seguretat.
Quant al temps, la gran preocupació en aquests moments en el CN Ciutadella i entre els participants, de moment des de ‘meteo’ s’ha anunciat una borrasca situada damunt Àfrica i dos anticiclons a W i E d’Europa que no la deixen moure i potencien els vents de Llevant d’aquesta borrasca. Açò fa que doni inestabilitat i bastanta intensitat de vent de Gregal-Llevant. En principi, a partir de divendres aquesta borrasca es desplaçaria a l’Est i s’anirà suavitzant.
De moment, van arribant a Ciutadella els participants i acabaran de fer-ho dimecres capvespre.
Felip Moll, comodor del Club Nàutic Ciutadella, explica l’ambient que nota entre els presents en aquesta segona Regata 100 Milles entre Illes 2022: «Un poc de nervis per la meteorologia, la novetat dels controls de seguretat que ho veuen positiu i amb ganes però a la vegada intranquils per el temps».
 

LLISTAT DELS INSCRITS:

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com