EL NOU CREUER MINI ‘GÍNJOL’ I EL REGATISTA D’ES NÀUTIC FELIP MOLL ES SUMEN AL PROJECTE ‘VELES PER L’ALHEIMER

11 mayo 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela
EL NOU CREUER MINI ‘GÍNJOL’ I EL REGATISTA D’ES NÀUTIC FELIP MOLL ES SUMEN AL PROJECTE ‘VELES PER L’ALHEIMER’ DE CARA A AQUESTA NOVA TEMPORADA ESPORTIVA DEL REGATISTA CNC

El regatista i comodor del Club Nàutic Ciutadella Felip Moll s’ha sumat aquests passats dies al projecte Veles per l’Alzheimer, com ha anunciat públicament aquesta associació. Moll i el seu nou creuer de la classe mini ‘Gínjol’ s’han adherir per aquesta nova temporada 2022 a aquest projecte de Veles per l’Alzheimer, que va néixer de quatre enamorats de la mar que han viscut de prop la duresa i la solitud d’aquesta malaltia i que volen aportar el seu gra d’arena compartint la seva passió i acostant els beneficis de la mar i de la naturalesa a les famílies d’afectats per Alzheimer. I Felip Moll i el Gínjol es pugen a aquest projecte solidari, representant al CN Ciutadella.
El prototip de carboni adquirit fa uns mesos a França per Felip Moll ja du plasmat el disseny en el casc, de cara als nous i ambiciosos reptes d’enguany per el regatista CNC i amb el repte de donar un missatge de sensibilització i conscienciació.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com