Campionat de Balears Piragüisme Velocitat

12 julio 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Piragüismo
 
BERTA SANS I MIQUEL LLOMPART ES TORNEN A PROCLAMAR NOUS CAMPIONS DE BALEARS DE VELOCITAT TANT EN K-1 COM EN K-2 EN EL CAMPIONAT DE BALEARS CELEBRAT A ALCÚDIA

Hi ha coses que no canvien i una n’és el domini de moment dels palistes del Club Nàutic Ciutadella, Berta Sans i Miquel Llompart, en les seves respectives categories de K-1 i K-2 en els darrers Campionats de Balears de Velocitat. La darrera mostra ha estat en el Balear 2022 que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Ciutadella i a on els dos representants del Club Nàutic Ciutadella han tornat a proclamar-se campions de Balears en les seves categories.
Berta Sans ho feia en els 1.000 metres en Aleví Dama A, mostrant-se molt superior a la resta de rivals, com el seu company del CN Ciutadella Miquel Llompart, que guanyava el Balear en la classe Aleví Home, també de manera clara en els 1.000 metres.
A part els dos van tornar a formar un K-2 determinant i es van penjar la medalla d’or en Aleví Home, superant amb més de 10 segons als segons classificats.
De la resta de representants del CN Ciutadella a Alcúdia destacar la quarta posició per Marc Llompart en Aleví Home B i la sisena posició del K-2 de Cèdric Barro-Lluís Pons, que tot i no poder entrenar gaire per diferents motius, ho va donar tot a Mallorca. Els demés van tenir una actuació un poc més discreta i per tant toca seguir fent feina i entrenar per anar millorant en un futur.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com