Club Nàutic Ciutadella en el Mundial Ilca6 de La Haia

14 julio 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Vela
 
DAVID PONSETÍ (ES NÀUTIC) VA A MÉS EN EL MUNDIAL ILCA6 DE LA HAIA I JA ESTÀ SITUAT EL 15 ABSOLUT DE LA CLASSIFICACIÓ GENERAL

David Ponsetí del Club Nàutic Ciutadella i representant espanyol en el Campionat del Món Ilca6 2022 que es du a terme aquesta setmana a La Haia (Holanda) es mostra espectacular aquests dies i ja s’ha situat en una magnífica posició 15 de la general del Mundial.

En la darrera jornada Ponsetí (CN Ciutadella) i els mundialistes van aconseguir poder fer tres proves, amb un vent de 10 a 13 nusos d’intensitat i un camp de regates molt difícil com els dies passats a Holanda, per la gran corrent existent.
Amb un 30 a la primera prova (que es descarta), una fantàstica 4 posició a la segona prova i una 10 posició a la tercera Ponsetí va demostrar les seves possibilitats entre els millors del món.
Ara en el darrer dia de Campionat del Món Ilca6 2022, quedan tres proves per fer i la Selecció Espanyola i Es Nàutic esperen i confien que les condicions permetin completar el programa, amb el CNC llançat cap al Top10.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com