DESPRÉS D’UNS MESOS ATURAT EL REGATISTA MINI DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA, FELIP MOLL, TORNA AMB MARC CLARAMUNT I ÉS TERCER DE LA MINI CALVADOS 1

22 julio 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Vela
Després d’uns mesos de pausa i sense navegar, fa unes poques setmanes va ser el moment de tornar a competir i arrancar de nou per el regatista mini del Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll, comodor a més de l’entitat. Aquesta vegada però Moll com a coskipper de Marc Claramunt amb el seu Proto ‘Barra’, amb qui el regatista del CN Ciutadella va participar a la Mini Calvados 1. Una regata curta de 270 milles de recorregut, entre Douarnenez i Deauville, on Claramunt i Moll aconseguien la tercera posició. 
«Planejades de fins a 20 nusos, amb un parell d’errors estratègics però mantenint molt bona velocitat. Merci a en Marc per convidar-me de coskipper!! Tornar a Bretanya m’ha fet carregar piles, tornem a la carga», contava Moll recentment a les seves xarxes socials       

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com