I concentració shuttletime Mallorca Badminton

27 marzo 2023 | Por Redacción | Categoria: Bádminton, Otros Deportes
Divendres 24 varem disfrutar de la primera concentració a Mallorca. Liderats per el equip de CTEIB Centre de tecnificació de les Illes Balears i per N, Alberto entrenador nivell II De Espanya varen disputar dues hores de entrenaments per preparar els pròxims esdavaniments. Recordar que tenim els campionats de Balears dia 1 de Abril(adults) i dia 13 de Maig (sub 13 i absoluts) en els cuals tenim amplias inscripcions i possibilitats de medalles.
L, horabaixa es va desenvolupar amb gran il·lusió i amb una int

I concentració shuttletime Mallorca Badminton (1)

ensitat molt bona ja que apart de aprendre els nins i nines convocats era temps per preparar als tècnics que han de duur aquesta fase de entrenaments a un nivell superior com estan fent ja les nostres illes veïnes. Entrenadors de Palma, Calvià, Porto Cristo, Alcudia i Pollença varem aprendre molt tant en motivació com en tècniques de aprenentatge. 

Per part del CBPollença varen participar en Kang i Na Joana que seran els encarregats de finalitzar el curs escolar de enguany ja que el president no pot continuar per motius laborals. Desde aquí volem desitjar molta sort als nous monitors i que els nins puguin aprendre molt. 
Per últim recordar que aquesta setmana tenim una gran cita amb el campionat de Balears q es celebrarà a Porto Cristo amb els nostres jugadors lluitant per les medalles. 
Una salutació 

 

I concentració shuttletime Mallorca Badminton (1)

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com