GRAN CAP DE SETMANA PELS EQUIPS MINIS DEL CLUB BÀSQUET MANACOR

25 abril 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El mini de categoria especial D5 SPORT SHOP varen aconseguir la victòria de manera clara a la pista del CB Llucmajor per 50 a 99. 

 A més de la victòria, la millor notícia fou el retorn a les pistes d’en Rafa Servera després d’unes setmanes allunyat de les pistes. Per la seva banda, les nines de categoria especial INNOVATEC SECURITY varen vèncer dins la difícil pista del Montuïri per 78 a 83 en un partit molt emocionant i ajustat a on les nostres nines s’imposaren gràcies a un bon joc en equip.

En categoria preferent les nines del mini SERVIMEDIC varen realitzar un gran partit, vencent a les companyes de Sineu per un ajustadíssim 57 a 54.  Les nines de na Silvia Nogales saberen competir al màxim fins el final del partit. D’altra banda, els minis PARERA ARQUITECTES varen fer un partidàs a la pista del Àgora Portals, aconseguint una gran victòria per 28 a 79. Excel.lent progressió l’experimentada pels nins dirigits per en Toni Terrades.

FESTA DEL BÀSQUET MANACORÍ AMB  L’EQUIP “CUIDA TU CABELLO” I L’EQUIP “BIOCONTRUCCIONS PEDRA VIVA” DE INICIACIÓ

Els dos equips federats més jovenets del nostre club, els d’iniciació, varen viure dissabte matí una gran festa dins la pista de bàsquet. Les nines i els nins més peques del Club varen disfrutar d’un partit tots junts i varen deixar ben clar que el nostre Club té un gran futur per davant amb aquest dos equips. Enhorabona als i les peques, als seus entrenadors i a les famílies que varen gaudir del partit.

En altres partits de la jornada, derrota del l’equip sènior CÀRNIQUES SUNYER davant un dels equips més forts de la lliga, Sa Real d’Eivissa  per 52 a 68. Per la seva banda, les séniors BENZINERES FEBRER MARTÍ competiren al màxim contra un gran equip, el CCE Sant Lluís, perdent per 75 a 61 però deixant bones sensacions.

En categoria júnior, derrota de les júniors BUFETE PERELLÓ per un clar 68 a 49 davant el CB Ciutadella-Ponent, derrota de les júniors Vermell a casa davant el Felanitx per 38 a 53 i derrota del júnior masculí LABORATORI22 davant el Madre Alberta per 69 a 47.

Els cadets XINXERAM venceren al Sant Josep C per 83 a 59, els cadets PASTISSERIA RAMIS venceren per un contundent 61 a 113 al Molinar i els cadets Negre varen guanyar en un partit ajustat al Consell per 67 a 70. En femení, gran victòria del cadet RT. EL PINO PORTOCRISTO davant Santa Maria per un sol punt,  45 a 44, aconseguint un merescut i lluitat triomf.

En categoria infantil, victòria ajustada del OPTICALIA MANACOR davant Sa Cabaneta per 76 a 70, derrota de les infantils de grup especial davant Pollença per 49 a 55 i derrota de les infantils PELUQUERIA MIMAR per 52 a 59 davant Madre Alberta.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com