Toni Cerdà: «Si Panord Rentacar Formentor vol competir la lliga, ha de treure un bon resultat divendres»

8 mayo 2023 | Por Joan Carles | Categoria: AIDEB, AIDEB Fútbol 7, Fútbol

La Lliga de Futbol 7 d’Empreses afronta el tram decisiu de la lluita pel títol. Entrevistem a l’entrenador del Panord Rentacar Formentor, un Toni Cerdà que respon així les nostres preguntes:

Com afronteu aquestes tres darreres jornades de la Fase Final de la Lliga de Futbol 7 d’Empreses?

Arribam amb bona dinàmica. Els jugadors estan compromesos amb l’equip, ho estan donant tot i així ho demostren els resultats. Després de la derrota inicial dins Binissalem, hem aconseguit encadenar cinc victòries consecutives molt lluitades i un empat dins Colònia de Sant Jordi, camp on aquesta temporada només havia sortit amb victòria el MCMC. No ens imaginàvem arribar a aquestes altures de la competició en aquesta situació i estam amb molta il·lusió i moltes ganes de demostrar que podem competir aquesta lliga fins el darrer partit.

MCMC, Cuida tu cabello Bar Ca’n Remendón i vosaltres arribeu empatats a punts a aquest tram decisiu de la temporada. Si haguessis de donar un percentatge de possibilitats a aquests tres equips, Quin tant per cent els donaries i per què?

Donaria un 50% a Cuida tu cabello Bar Ca’n Remendón, un 25% a MCMC i un 25% a Panord Rentacar Formentor. Segons el meu punt de vista, el més favorit a guanyar la lliga és el Cuida tu cabello Bar Ca’n Remendón i així ho ha anat demostrant temporada rere temporada. Té una plantilla molt completa, amb uns jugadors i un entrenador que duen molts partits a les esquenes i es saben manejar a la perfecció a aquests tipus de situacions. Després estam MCMC i nosaltres, dos equips molt semblants, dos projectes d’equip més recents però que podem competir de tu a tu qualsevol partit i així ho hem demostrat.

Tot i que no hi ha rival petit i, en teoria, el proper partit és de pinyol vermell (derbi pollencí), els dos últims compromisos són contra rivals sense opcions. Aquest detall dóna més transcendència al xoc de divendres o cal anar ‘partit a partit’?

No ens hem d’enganar, el pròxim partit contra MCMC és decisiu i pràcticament eliminarà a un equip per a la disputa del campionat. Si no treim un bon resultat divendres, els dos partits restants tendran poc en joc. L’únic avantatge que tenim és que de moment tenim el golaveratge a favor amb aquest equip i amb un empat quedaríem davant nosaltres. A més, encara ens faltarà visitar Selva, camp on no hem guanyat mai, i rebre al Poblense, equip amb el que ja hem empatat aquesta temporada. Per tant, partit a partit que encara queda molt.

Com arribeu al duel contra MCMC i per on creus que passen les vostres opcions d’aconseguir un bon resultat?

L’equip està entrenant bé, els jugadors estan amb moltes ganes de competir i donar una bona imatge. No tenc cap dubte que s’ho deixaran tot damunt el camp per aconseguir un bon resultat. Les nostres opcions passen per aguantar bé en defensa i aprofitar les ocasions que tenguem en atac. Crec que serà un partit que es decidirà per petits detalls com en el partit d’anada.

Queda un final de temporada molt igualat i emocionant i des d’aquí aprofit per desitjar sort tant a Cuida tu Cabello Bar Ca’n Remendón com a MCMC. Que guanyi el futbol!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com